Om oss | billigaballonger.se

Om oss. Om www.billigaballonger.seOm du någonsin vill förgylla någons speciella dag ytterligare med en lite ovanligare present, så finns det ingen anledning att leta runt i olika butiker i flera timmar. Köp ballonger | billigaballonger.se

Om oss

Om www.billigaballonger.se

Om du någonsin vill förgylla någons speciella dag ytterligare med en lite ovanligare present, så finns det ingen anledning att leta runt i olika butiker i flera timmar. För den som redan verkar ha allt så är det nästan omöjligt att hitta en gåva som inte kommer glömmas bort längst inne i ett skåp i slutändan, men vi fick en idé om en lösning på detta problem, och skapade därför www.billigaballonger.se

Här hittar du vackra och  personliga ballonger, som kan levereras färdiguppblåsta direkt till dörren, och definitivt tillföra extra glamour för både  vardag och fest.

Vi värnar om våra kunder

Vi är en nätbutik med inriktning på ballonger av alla slag. Vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa ballonger som höjer stämningen och ger glädje till både vänner, familj  och arbetskamrater. Billigaballonger.se är utformad speciellt för våra kunder, och vi har stor respekt för att ballongerna behöver levereras vid utsatt tid och vara av hög kvalité.

Som kund är du den viktigaste för oss på billigaballonger.se. Vi förstår det viktiga i att leverera din beställning till rätt person och vid rätt tidpunkt, och detta är anledningen till att vi garanterar leverans inom 1-4 arbetsdagar, alternativt på det datum du själv har valt.

Alla våra ballonger är noggrant paketerade och levereras säkert för er skull.

Säkerheten hos billigaballonger.se

Det finns ingen anledning att vara orolig för din säkerhet eller integritet. Vi förstår att det är viktigt för dig att känna dig säker när du handlar online, och vår server krypterar all personlig information som du anger så att du kan känna dig trygg med att dina uppgifter är säkra.

Du kan också vara säker på att vi inte säljer eller ger bort dina uppgifter till tredje part, utan det enda vi använder dessa till är för att kunna förse dig med vår bästa möjliga service för leverans och andra hanteringar.

För mer information om billigaballonger.se, vänligen kontakta oss:

Email:
Telefon: (+46)0722538674
Öppettider:
Mån-Fre: 09:00 - 15:00

Det är självklart möjligt att beställa från oss dygnet runt, alla dagar i veckan.