Villkor & info | billigaballonger.se

Villkor & info. Villkor & infoPriser och betalningssättVarje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av

Villkor & info

Villkor & info

Priser och betalningssätt

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Råd

Läs igenom texterna ovan och anpassa dem till de villkor som gäller i er e-butik. Visa också gärna länk till Distansavtalslagen som du hittar hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Kort

Vår betalningsförmedlare DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) behandlar din kortinformation på korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS.

Vi förbehåller oss rätten att genomföra personkontroll vid kortbetalningar.

Bra att veta

Vi använder oss av 3D Secure som är en global säkerhetsstandard som är framtagen av Visa (Verified by Visa) och MasterCard (MasterCard SecureCode). Denna säkerhetslösning möjliggör identifiering av kortkunden vid kortbetalningar på Internet.

Vid köp med kort skyddar vi dina uppgifter med hjälp av SSL-kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. Det betyder att informationen går genom en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående

Ångerrätt

Ångerfristen gäller under de närmsta 14 dagarna efter att du tagit emot din vara. Detta innebär att du har rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Du står själv för fraktkostnaden och det måste framgå tydligt när du skickar tillbaka varan att du ångrar ditt köp.

Ångerrätten gäller inte om:

Om varan använts eller förbrukats under ångerfristen, eller om plomberingenen är bruten.

Ångerrätten slutar gälla om:

Du är skyldig att bevara varan i samma skick som när du fick den, och får alltså inte använda den eller bryta eventuell plombering. Om du orsakar att varan skadas eller försvinner så kommer inte ångerrätten att gälla längre.

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att varorna vi leverar är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara är du välkommen att kontakta oss och detaljerat beskriva vad felet är. Kontakta alltid oss om du behöver utnyttja garantin på en produkt. Vi betalar eventuell returfrakt om en vara reklameras och visar sig vara felaktig. Vi en eventuell tvist om detta har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Du har rätt att utan kostnad öppna en förpackning för att kontrollera om en vara fungerar. Visar det sig att den inte gör det har du rätt att reklamera varan. Vänligen notera att returer endast skickas tillbaka till oss via posten, aldrig via DHL, Schenker eller andra fraktbolag.

Kontaktinformation vid reklamationer:

Email:

Telefonnummer: (+46)0722538674

Policy gällande privat information

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge dina personuppgifter. I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Enligt personuppgiftslagen har då rätt att få tillgång till att den information som vi har registrerat om dig. Skulle den vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska ändras eller raderas. För att göra detta så kontakta oss via email.

Ej uthämtade paket

Outlösta paket – Om du inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället debiteras en expeditionsavgift på 50 kr.

Returer

Förutsatt att varan inte är defekt eller felpackad så sker alla returer på kundens bekostnad. Returer skickas via posten som brev eller paket, aldrig mot postförskott. Vid byten står vi för frakten för den nya varan som skickas ut.

När du nyttjar din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss, och om det gäller en tjänst ska du hålla materialet tillgängligt för oss så länge detta inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Om du nyttjar din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka det du betalt för varan senast inom 30 dagar efter att vi mottagit varan från dig, eller om det gäller en tjänst så inom 30 dagar efter att du meddelat att du ångrat dig. Du står själv för returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar efter att din beställning inkommit till oss. Alla varor levereras via Posten AB för snabba, trygga och säkra leveranser. Varorna levereras som paket eller brev. I de fall www.billigaballonger.se ej kan leverera inom angiven leveranstid har kunden rätt till att häva sin beställning.

Betalning

Betalning kan ske via bank/kreditkort, internetbank, klarna faktura eller klarna delbetalning. Alla priser är inklusive moms.